Brisel potvrdio kvalitet nektara

Bez autora
Jun 30 2010

Nagrada koju je "Banjalučka pivara" osvojila u Briselu na takmičenju "Monde Selection" potvrđuje da je nektar pivo domaći brend visokog svjetskog kvaliteta. "Banjalučka pivara" nagrađena je u Briselu zlatnom medaljom za kvalitet nektar piva, a tim povodom je u svojoj pivnici "Zlatna krigla" organizovala prijem za prijatelje i saradnike. Dodjelom zlatne medalje odano je veliko priznanje kompaniji, jer su je osvojili među velikim brojem piva visoke klase. U menadžmentu "Banjalučke pivare" su kao poražavajuću činjenicu istakli da BiH, iako posjeduje domaća piva svjetskog kvaliteta, uvozi čak 60 odsto potrošnje, u čemu prednjači u Evropi. Ponosni su na to da se trud svih zaposlenih isplatio, kao i dobijanjem velikog svjetskog priznanja.

Brisel potvrdio kvalitet nektaraNagrada koju je "Banjalučka pivara" osvojila u Briselu na takmičenju "Monde Selection" potvrđuje da je nektar pivo domaći brend visokog svjetskog kvaliteta, izjavio je Nikolas Peni, generalni direktor jedine pivare u RS.

"Banjalučka pivara" nagrađena je u Briselu zlatnom medaljom za kvalitet nektar piva, a tim povodom je u svojoj pivnici "Zlatna krigla" organizovala prijem za prijatelje i saradnike.

"Dodjelom zlatne medalje odano je veliko priznanje našoj kompaniji, jer smo je osvojili među velikim brojem piva visoke klase", rekao je Peni.

U menadžmentu "Banjalučke pivare" su kao poražavajuću činjenicu istakli da BiH, iako posjeduje domaća piva svjetskog kvaliteta, uvozi čak 60 odsto potrošnje, u čemu prednjači u Evropi.

Radovan Rakić, direktor proizvodnje "Banjalučke pivare", naglasio je da je ponosan da se trud svih zaposlenih isplatio i dobijanjem velikog svjetskog priznanja.

"Posljednjih godina smo mnogo radili na podizanju kvaliteta, prvenstveno korištenjem najkvalitetnijih sirovina koje su u ponudi na tržištu", rekao je Rakić.

"Banjalučka pivara" osnovana je 1873. godine, a dobitnik je brojnih prizanja i nagrada. Među najznačajnijim su "Kristalni kup" i osam zlatnih, 11 srebrnih i četiri bronzane medalje na Međunarodnom takmičenju za kvalietet "Monde Selectiuon" u Briselu. Na svečanosti povodom dobijanja posljednje zlatne medalje Uprava "Banjalučke pivare" dodijelila je zahvalnice medijima za uspješnu dugodišnu saradnju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik